TUDNIVALÓK JELENTKEZÉSHEZ

 
A jelentkezés a kitöltött és cégszerűen aláírt jelentkezési ív, – előírt határidőn belül – visszaküldésével történik. Ezután megküldjük a szerződést és a kiállítói nyilatkozatot, melyben elfogadja és magára kötelező érvényűnek tartja a Rendezvény Szabályzatot, melyet a rendezvény honlapjáról tölthet le, valamint nyilatkozik, hogy rendelkezik az adott tevékenységhez szükséges engedélyekkel. A jelentkezési lapot az alábbi címre küldje postán vagy e-mailben. A jelentkezési lap weboldalunkról letölthető.
A jelentkezési lap letölthető itt, .pdf formátumban  
A jelentkezést csak a rendezvény teljes idejére fogadunk el (2 nap).
A jelentkezési lapot kérjük pontosan kitölteni (helyigényre, tevékenységre és áramigényre különösképpen odafigyelve).
A jelentkezés elfogadásáról írásban értesítjük, a számlán megadott határidőre a részvételi díjat át kell utalni, vagy készpénzben be kell fizetni az alábbi címen! Csak a részvételi díj befizetése után válik véglegesé a részvétel és kapja meg az árusításra feljogosító engedélyeket és papírokat!
Építés: • Bepakolás: 06:30-09:00-ig, Kipakolás: szombat 22:00-tól, vasárnap 20:00-tól (csak engedéllyel) • Gépkocsi behajtás: 06:30-09:00 között, valamint szombaton 22:00-23:00 között, vasárnap 20:00 – 21:00 között • Nyitva tartás: szombat 10 órától – 22 óráig Vasárnap 10 órától – 20 óráig
   
Jelentkezési határidő: 2012.  
     
LEMONDÁS:  
2012. 18 óráig írásban fogadjuk el. Amennyiben Ön lemondási szándékát a fenti határidő után jelzi, a szerződésben foglalt összeget nem áll módunkban visszafizetni.