AZ ESEMÉNY

Kedves érdeklődők és kedves látogatók!

Június hónapban a vásárt a VI. kerület Király utca 8-10. - Paulay Ede u. 3. szám alatt Centrál Passageban tartjuk. A fedett Passage nagyszerű lehetőséget nyújt, hogy a programok és a vásár szorosabban kapcsolódjon egymáshoz. Júniusi rendezvényünk a "CSERESZNYE" témáját kívánja feldolgozni, ezért ehhez kapcsolódó programokkal készülünk és szeretnénk a termék kínálatban is megjeleníteni.

Néhány szó a Vásárról

Hagyományteremtő kulturális rendzevény és vásár, régiségekkel, gasztro standokkal, kultúrával ízesítve.

A KIRÁLYUTCA DESIGNUTCA megálmodói újabb, nem mindennapi ötlettel álltak elő annak érdekében, hogy felhívják figyelmet a Király utcára és felpezsdítsék annak életét!

AKIKET VÁRUNK:

Régiség kereskedőket, magánszemélyeket és egyedi alkotókat. Mindent, ami a rendezvény keretein belül megjeleníthető vagy kapcsolódik a designhoz. Biotermékek, valódi magyar termékek termelőit, gyártóit, kézműveseket, iparművészeket. A vendéglátás művelőit, bor, pálinka készítőket, serfőzőket.

PARKOLÁS, BEHAJTÁS:

Lehetőség van kedvezményes parkoló helyek bérlésére, parkolóházakban bruttó 2 500,- Ft/nap. Parkoló házak az Akácfa és a Király utcában találhatóak. Behajtás, csak engedéllyel a szabályzatban meghatározott időpontokban.

JÁTÉKOK:

"Fotó a'la cseresznye"- A két nap alatt helyszínen készült cseresznyét ábrázoló, vagy ehhez a témakörhöz tartozó képeket feltöltjük a Királyi Vásár facebook oldalára. 1 hétig lehet szavazni, 2012. június 25-én hirdetjük ki az eredményt! A legtöbb „like”-ot kapó fotó készítője a Mórahalmi Colosseum Hotelbe nyer 1 éjszakát két fő részére! A második és harmadik helyezett sem kell, hogy szomorkodjon, mert szintén értékes nyereményekkel gazdagodhat! A második helyezett Kávai Erika (1Edy) által felajánlott Karácsonyi Cseresznye szett boldog tulajdonosa lesz!

Tombolajegyek ingyenesek és a következő nyereményeket tartalmazzák: Egyedi tervezésű nyári kalap PávaFészek felajánlásával, Eperbor, Kürtös kalács, Kávai Erika által készített fülbevaló és más értékes nyeremények a helyi kínálatból!